ERZURUM / KARAYAZI - Kayalar İlkokulu

Kayalar İlkokulu

KAYALAR MAH. KAYALAR KÜME EVLERİ NO 8 KARAYAZI / ERZURUM
Vizyon
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; • Yaratıcı, • Dünyaya uyumlu, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, • Yurtsever, • Yüksek donanımlı, • Üretken, • Ahlaklı, • Dinamik, • Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Misyonumuz; • Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, • Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, • Üretken, • Yaratıcı, • Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; • En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, • Teknoloji destekli, • Yabancı dil ağırlıklı ve • Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
Soba
Ortaokul ve Liseler için servis mevcut
Karayazı İlçe Merkeze 25 km. mesafede